Βρες το ακίνητο που ψάχνεις!

Ενδιαφέρεσαι ν' αγοράσεις ή να μισθώσεις κάποιο ακίνητο; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ηλεκτρονική αίτηση που αφορά στην αναζήτηση ακινήτου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Αναζήτηση ακινήτου

Καταχώρησε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.


Γιατί να μας επιλέξεις;

Το πάθος γι’ αυτό που κάνουμε, οι φρέσκες ιδέες, το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, η αντίληψη και επικοινωνιακές ικανότητες, μας βοηθούν στο να είμαστε αποτελεσματικοί.

Δίκτυο
επαφών

Έχουμε ήδη αιτήματα ανάθεσης για πώληση / εκμίσθωση ακινήτων, ενώ πολλά από τα ακίνητα που πλαισιώνουν το χαρτοφυλάκιο μας, είναι κατ΄αποκλειστικότητα

Ρεαλιστική
Παρουσίαση

Περιγράφουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες τα ακίνητα που διαθέτουμε και συνοδεύουμε την παρουσίαση με πλούσιο οπτικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο)

Είμαστε
αξιόπιστοι

Επιδεικνύουμε συνέπεια, τιμιότητα, σεβασμό στους εαυτούς μας και τους πελάτες μας, σε κάθε μας συναλλαγή. Σύντομα, θα μας συστήσετε και σε κάποιον φίλο σας

Πετυχαίνουμε
αποτελέσματα

Έχουμε εμπιστοσύνη στις δεξιότητες μας. Η σωστή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, σε συνδυασμό με την κατάλληλη στρατηγική, θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σας βοηθάμε να πετύχεις τον στόχο σου

Είτε είσαι σε αναζήτηση αγοράς, είτε σε αναζήτησης ενοικίασης ακινήτου, είμαστε δίπλα σου για να πετύχετε τον στόχο σου γρήγορα και με τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες.

Φιλικοί, με γνώση των νέων τεχνολογιών, προώθησαν το ακίνητο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι τελικά να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής. Τους προτείνω.
by Mr Ioannis
Πωλητής
Ευγενικοί, υποστηρικτικοί, με βοήθησαν να ολοκληρώσω την πώληση του ακινήτου μου. Συνεπείς σε ότι μου είπαν.
by Mr Nikolas
Πωλητής

Ακίνητα προς πώληση ή ενοικίαση

Κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, γη και τουριστικά ακίνητα απ΄όλη την Ελλάδα στο www.cityvalue.gr

Έχεις κάποια ερώτηση ή απορία;

σχετικά με την αγορά / ενοικίαση του ακινήτου σου; Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση