Προσφορά Ανακαίνισης

Οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες μας, αναλαμβάνουν την κατασκευή ή ανακαίνιση του δικού σας κτιρίου, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται, ώστε να καλύψουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα κατασκευής ζητηθεί αλλά και να πραγματοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στο μέγιστο, με εγγυημένη ποιότητα και με την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση

Αίτημα ανακαίνισης ακινήτου

Καταχωρήστε τα στοιχεία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


Γιατί να μας επιλέξετε;

Το πάθος γι’ αυτό που κάνουμε, οι φρέσκες ιδέες, το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, η αντίληψη και επικοινωνιακές ικανότητες, μας βοηθούν στο να είμαστε αποτελεσματικοί.

Είμαστε
Αξιόπιστοι

Αυτό που θα αποκομίσετε από την συνεργασία μας, είναι ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλά περισσότερα από αυτό που συνήθως λέγεται « ανακαίνιση » ή « κατασκευή ». Οι πελάτες μας και η επίσκεψη σε εκτελεσμένα έργα μας, είναι η καλύτερη εγγύηση για εσάς.

Προσιτή
Πολυτέλεια

Το γραφείο μας γνωρίζει πώς να συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με τη προσιτή τιμή. Εξοικονομεί σε όφελος του ιδιοκτήτη δαπάνη χρόνου και χρήματος γιατί γνωρίζει και αποδεικνύει ότι η ποιότητα δεν είναι πάντα ακριβή. Εκμηδενίζει την αδέξια τεχνική που είναι συχνά δαπανηρή στον ανειδίκευτο.

Ποιότητα
Κατασκευής

Αποδεικνύουμε καθημερινά την ικανότητά μας στον σχεδιασμό, στην μελέτη, στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων , στο συντονισμό, στην εκτέλεση και επίβλεψη του έργου μέχρι την αποπεράτωση του. Προσωπικό με γνώση και εμπειρία σε κάθε φάση του έργου, αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας κατασκευής.

Πιστοποιημένα
Υλικά

Στο CityValue Real Estate επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά για κάθε στάδιο κατασκευής έχοντας πολύχρονες συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες υλικών.

Ανακαίνιση κατοικίας, ανακαίνιση γραφείου, ανακαίνιση καταστήματος

Η ανακαίνιση ενός ακινήτου είναι απαραίτητη για τη συντήρηση και βελτίωσή του, ενώ συχνά εμφανίζεται η ανάγκη για τεχνικές εργασίες, ώστε να είναι πάντα ευχάριστος και λειτουργικός ο χώρος, για διαβίωση ή εργασία. Για να διατηρηθεί επίσης η αξία ενός ακινήτου, θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα ένας έλεγχος ώστε να αποφευχθούν μεγάλες ζημιές και, ανά κάποια χρόνια, συνιστάται μια γενική ανακαίνιση σε κάθε σπίτι, επαγγελματικό χώρο ή κτίριο. 

Η πολυετής πείρα που διαθέτει η εταιρία μας στον χώρο της ανακαίνισης, την καθιστά την καταλληλότερη επιλογή. Οι εξειδικευμένο συνεργάτες σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μεθόδους που εφαρμόζονται, αποτελεί εγγύηση ακόμα και για τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενός χώρου.

 

Τεχνικές Εργασίες – Ελαιοχρωματισμοί – Πλακάκια

Το Cityvalue.gr, στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης προσφοράς υπηρεσιών για το σπίτι, σου δίνει τη δυνατότητα να λάβεις άμεσα προσφορά ανακαίνισης. Μπορείς να επιλέξεις στην παραπάνω φόρμα, τις τεχνικές εργασίες που σε ενδιαφέρουν για την επισκευή, τη διαμόρφωση, τη μελέτη ή την ολοκληρωμένη δόμηση του ακινήτου σου. Ζήτα προσφορά ανακαίνισης και σύγκρινε οικονομικές προσφορές για ποιοτική ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, μερεμέτια, βάψιμο, κηπουρικά, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, μονώσεις, παράθυρα, δάπεδα και ό,τι χρειάζεσαι.

One Stop Shop Services

Στο Μεσιτικό Γραφείο CityValue Real Estate οι υπηρεσίες – One Stop Shop – που παρέχουμε καλύπτουν όλο το φάσμα της διαδικασίας. Από την εύρεση/πώληση ενός ακινήτου, έως την διαχείριση και ανακαίνιση του. Επίσης, έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τον νομικό, τεχνικό έλεγχο του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, καθώς και την σύνταξη έκθεσης εκτίμησης για λογαριασμό σας.

Έχεις κάποια ερώτηση ή απορία;

Άφησε το μήνυμα ή την ερώτηση σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση