Πουλάς ακίνητο; Γνωρίζουμε ήδη τον αγοραστή

Συμπλήρωσε την φόρμα και δρομολόγησε την πώληση του ακινήτου σου άμεσα! Διαθέτουμε πλούσιο πελατολόγιο με σοβαρούς αγοραστές.

Ξεκίνησε την πώληση!

Καταχώρησε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.


Γιατί να μας επιλέξεις;

Άμεση πώληση του ακινήτου σου. Τα ακίνητα μας βρίσκουν αγοραστή στη σωστή τιμή και πολύ γρηγορότερα σε σχέση με άλλα μεσιτικά γραφεία.

Δίκτυο
επαφών

Διαθέτουμε πλούσιο πελατολόγιο, ενημερωμένο χαρτοφυλάκειο και έχουμε ενα ισχυρό δίκτυο επαφών αποτελούμενο από αλλοδαπούς και εγχώριους ιδιώτες επενδυτές καθώς και επαγγελματίες του real estate.

Διεθνής
Προβολή

Τα ακίνητα που αναλαμβάνουμε προωθούνται σε αξιόπιστους αγοραστές και συνεργάτες από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Ε.Ε, Κίνα, Ισραήλ, Λίβανος, Η.Π.Α. και Ρωσία.

Είμαστε
αξιόπιστοι

Επιδεικνύουμε συνέπεια, τιμιότητα, σεβασμό στους εαυτούς μας και τους πελάτες μας, σε κάθε μας συναλλαγή. Άρτια παρουσίαση ακινήτων, ξεκάθαροι όροι συνεργασίας. Σύντομα, θα μας συστήσεις και σε κάποιον φίλο σου.

Πετυχαίνουμε
αποτελέσματα

Έχουμε εμπιστοσύνη στην δουλεία μας. Η σωστή επικοινωνία του ακινήτου σας, η χρήσησύγχρονων εργαλείων marketing σε συνδυασμό με την κατάλληλη καθοδήγηση, θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δίπλα σου μέχρι την υπογραφή συμβολαίου

Ο ρόλος μας ως μεσιτική εταιρία ακίνητων δεν περιορίζεται απλά στην εύρεση αγοραστή. Η επιτυχημένη διαπραγμάτευση είναι σημαντική, όμως η πώληση ακινήτου - υπογραφή συμβολαίου είναι ο τελικός στόχος. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που συμφωνίες έχουν αθετηθεί λίγο πριν την υπογραφή συμβολαίου από λάθους χειρισμούς και παραλήψεις.. Ο σύμβουλος ακινήτων – διαμεσολαβητής χρειάζεται πολύ περισσότερο όταν υπάρχει αβεβαιότητα. Αυτός είναι σε θέση να διαχειρίζεται τις ανησυχίες των δύο πλευρών, να λειτουργήσει ως γέφυρα επικοινωνίας και να γίνει ο καταλύτης ενός deal.  Ωστόσο ακόμη και σήμερα, ορισμένοι από τους πωλητές έχοντας ελλιπή πληροφόρηση, υιοθετούν αντιλήψεις οι οποίες δυσχεραίνουν το έργο τους στην προσπάθεια πώλησης ενός ακινήτου.

Περιοχές που μας ενδιαφέρουν

Εκτός από τις περιοχές που αναφέρονται στην λίστα, με χαρά να συζητήσουμε οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα πρόταση αφορά ακίνητα (διαμερίσματα, κτίρια, καταστήματα, οικόπεδα) και σε άλλες περιοχές

 • Βάρκιζα

 

 • Βούλα

 

 • Γλυφάδα

 

 • Ελληνικό

 

 • Άλιμος

 

 • Παλαιό Φάληρο

 

 • Ιστορικό Κέντρο

 

 • Νέος Κόσμος

 

 • Κουκάκι

 

 • Κολωνάκι

 

 • Παγκράτι/Μετς

 

 • Χαλάνδρι

 

 • Μαρούσι

 

 • Κηφισιά

Διαθέτεις ακίνητο προς πώληση; Διαθέτουμε σοβαρούς αγοραστές

Στο Μεσιτικό Γραφείο CityValue Real Estate αναλαμβάνουμε με επιτυχία την πώληση του ακινήτου σου ( κατοικία, διαμέρισμα, κατάστημα, οικόπεδο) σεβόμενοι τις κατευθυντήριες γραμμές που έχεις θέσει και έχοντας παράλληλα συμβουλευτικό ρόλο και τεκμηριωμένη άποψη για την κτηματαγορά.

Σε βοηθάμε να βρεις αγοραστές ακινήτων

Είσαι σε αναζήτηση αγοραστή για την πώληση του σπιτιού σου; Eίμαστε δίπλα σου για να πετύχεις τον στόχο σου. Γρήγορα και με τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες.

Φιλικοί, με γνώση των νέων τεχνολογιών, προώθησαν το ακίνητο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι τελικά να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής. Τους προτείνω.
by Mr Ioannis
Πωλητής
Ευγενικοί, υποστηρικτικοί, με βοήθησαν να ολοκληρώσω την πώληση του ακινήτου μου. Συνεπείς σε ότι μου είπαν.
by Mr Nikolas
Πωλητής

Συχνές ερωτήσεις

1. Υποβάλεις το ακίνητο online
Χρειαζόμαστε από εσένα μόνο να υποβάλλεις τις βασικές πληροφορίες του ακινήτου σου και ο προσωπικός σου Σύμβουλος στο CityValue θα αναλάβει όλη τη διαδικασία.

2. Κλείνεις ραντεβού για εκτίμηση του ακινήτου στο οποίο θα σου ζητηθεί να προσκομίσεις ενά αντίγραφο με το αρχείο του ακινήτου (τίτλοι ιδιοκτησίας, κάτοψη, άδεια οικοδομής).

Σε περίπτωση που δέν έχεις στην κατοχή σου κάποια απο τα βασικά δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν ένα υπο  πώληση ακίνητο, σ’ ενημερώνουμε για το πώς πρέπει να κινηθείς.

3. Αναλαμβάνουμε την  φωτογράφιση, βιντεοσκόπιση, 360 απεικόνιση. Χρησιμοποιούμε εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας με σκοπό να κάνουμε το ακίνητό σας να ξεχωρίζει. 

4. Μετά τον τελικό επανέλεγχο ανεβάζουμε το ακίνητο στην πλατφόρμα.
Η σελίδα του ακινήτου σου είναι έτοιμη, δημοσιευμένη και σου προωθούμε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο με την παρουσίαση του ακινήτου.

Η δωρεάν εκτίμηση διαμερίσματος που σου παρέχετε από τους Συμβούλους ακίνητης περιουσίας του CityValue βασίζεται στην “συγκριτική μέθοδο”, δηλαδή σε αγοροπωλησίες – πράξεις παρόμοιων διαμερισμάτων στη περιοχή σας. Οι παράγοντες που λαμβάνουμε υπόψην είναι: 

1) H τοποθεσία του ακινήτου,

2) Τα χαρακτηριστικά του (έτος κατασκευής, μέγεθος, όροφος, κατάσταση κτλ.),

3) Τις ιδιαιτερότητες & τα ειδικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει.

Σ’ αυτό το σημείο να τονίσουμε τη χρησιμότητα που έχει η αποστολή φωτογραφιών και βίντεο).

4) Τις τρέχουσες τάσεις της τοπικής αγοράς,

5) Τις πρόσφατες πωλήσεις παρόμοιων κατοικιών που βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε προσαρμογές στοιχείων με το δικό σου και διαμορφώνουμε την τελική εκτίμηση του ακινήτου.

Η εύστοχη εκτίμησης αξίας του διαμερίσματος σου αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα για την πετυχημένη προώθηση ακινήτου. Μέλημα μας είναι να σου προσφέρουμε μια δίκαιη εκτίμηση, μ’ ένα εύλογο εύρος για το ακίνητο σου.

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι η εκτίμηση μας συμπεριλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που αντικατροπτρίζουν την μοναδικότητα του σπιτιού σου. Παρόλα αυτά η εκτίμηση δεν είναι δεσμευτική, εμεις είματσε εδω να σε βοηθήσουμε, ωστόσο εσύ αποφασίζεις την αρχικήτιμή πώλησης του ακινήτου σου.

Θα σου ζητήσουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, το οποίο το προσδιορίζουμε στις 90 ημέρες προκειμένου να επιτύχουμε τοην αποστολή μας, δηλαδή την εύρεση αγοραστή. Τα ακίνητα μας πωλούνται σε πολύ λιγότερο χρόνο από το μέσο όρο της αγοράς (30-60 ημέρες), καθώς στο CityValue έχουμε έτοιμο πελατολόγιο και δεν περιμένουμε να βρούμε αγοραστή απλά και μόνο βάζοντας μια αγγελία σε κάποια ιστοσελίδα ή εφημερίδα.

Η αποκλειστική εντολή πώλησης είναι ένα εργαλείο προώθησης του ακινήτου σας

Η πώληση ενός ακινήτου προϋποθέτει γνώση της αγοράς και στοχευμένες πολυεπίπεδες ενέργειες. Η  συνεργασία μεταξύ του πωλητή και του μεσιτικού γραφείου σε κλίμα εμπιστοσύνης είναι σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη του κοινού τους στόχου. Ένα από τα βασικά εργαλεία προώθησης και συνεργασίας που μπορεί να διαθέτει ένα μεσιτικό γραφείο, είναι η αποκλειστική εντολή πώλησης ακινήτου.  Είναι απολύτως εύλογο, ότι από την στιγμή που θα επενδύσουμε σε ανθρώπινους και οικονόμους πόρους για την πώληση του ακινήτου σας, να μας παρέχετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (συνήθως 4-6 μήνες, αν και κρίνεται κατά περίπτωση) προκειμένου να αποδώσουν οι ενέργειες μας.

Οφέλη που θα έχετε με την αποκλειστική εντολή πώλησης ακινήτου:

 • Συνεργασία με μεσιτικά γραφεία του εξωτερικού αυξάνοντας έτσι το δυνητικό κοινό και μειώνοντας το χρονικό διάστημα για την πώληση του ακινήτου.
 • Αυξημένη διαφήμιση του ακινήτου σας μέσω προβεβλημένων καταχωρήσεων σε ιστοσελίδες του εσωτερικού και εξωτερικού.
 • Premium Προώθηση του ακίνητο σας. Video, 360 απεικόνιση, newsletters και direct επικοινωνία με υπάρχον πελατολόγιο.
 • Επιπλέον κίνητρα όπως: κάλυψη του κόστους για την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού και πιστοποιητικό μη αυθαιρέτων (ενδεχόμενες τακτοποιήσεις βαρύνουν τον πωλητή) και έκδοση ΤΑΠ μετά από εξουσιοδότηση σας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Γιατί οι Κινέζοι αγοραστές επενδύουν στην Ελλάδα;

Οι Κινέζοι αγοραστές έβγαλαν από το τέλμα πολλά ακίνητα που είχαν μείνει στα αζήτητα τη τελευταία δεκαετία και αυτό είναι αναμφισβήτητα μια πραγματικότητα.

Προσφορά Ανακαίνισης ακινήτων

Συμφέρει η ανακαίνιση ακινήτου πριν την πώληση;

Ανακαίνιση ακινήτου πριν την πώληση Η δαπάνη για την ανακαίνιση, πρωτίστως καθιστά το ακίνητο σας πιο φιλικό για εσάς και επιπλέον λειτουργεί υποστηρικτικά και στην διαδικασίας πώλησης.

Ποια είναι η αξία του ακινήτου σας;

Ποια είναι η αξία του ακινήτου σας;

Ποια είναι η αξία του ακινήτου σας; Η βασική γραμμή στην αγορά των ακινήτων είναι ότι υπάρχουν τρεις τιμές για κάθε ένα: αυτή που θα επιθυμούσε ο πωλητής να λάβει, αυτή που θα ήθελε ο αγοραστής να πληρώσει και αυτή που πραγματικά θα πουληθεί ένα ακίνητο.

Έχεις κάποια ερώτηση ή απορία;

σχετικά με την πώληση του ακινήτου σου; Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση
Αναζήτηση
Επιπλέον χαρακτηριστικά