Η αποκλειστική εντολή πώλησης ως εργαλείο προώθησης ενός ακινήτου

Η πώληση ενός ακινήτου προϋποθέτει γνώση της αγοράς και στοχευμένες πολυεπίπεδες ενέργειες. Η  συνεργασία μεταξύ του πωλητή και του μεσιτικού γραφείου σε κλίμα εμπιστοσύνης είναι σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη του κοινού τους στόχου. Ένα από τα βασικά εργαλεία προώθησης και συνεργασίας που μπορεί να διαθέτει ένα μεσιτικό γραφείο, είναι η αποκλειστική εντολή πώλησης ακινήτου.  Είναι απολύτως εύλογο, ότι από την στιγμή που θα επενδύσουμε σε ανθρώπινους και οικονόμους πόρους για την πώληση του ακινήτου σας, να μας παρέχετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (συνήθως 4 μήνες, αν και κρίνεται κατά περίπτωση) προκειμένου να αποδώσουν οι ενέργειες μας.

Οφέλη που θα έχετε με την αποκλειστική εντολή πώλησης ακινήτου:

  • Συνεργασία με μεσιτικά γραφεία του εξωτερικού αυξάνοντας έτσι το δυνητικό κοινό και μειώνοντας το χρονικό διάστημα για την πώληση του ακινήτου.
  • Αυξημένη διαφήμιση του ακινήτου σας μέσω προβεβλημένων καταχωρήσεων σε ιστοσελίδες του εσωτερικού και εξωτερικού.
  • Premium Προώθησης το ακίνητο σας. Video, 360 απεικόνιση, newsletters και direct επικοινωνία με υπάρχον πελατολόγιο.
  • Επιπλέον κίνητρα όπως: κάλυψη του κόστους για την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού και πιστοποιητικό μη αυθαιρέτων (ενδεχόμενες τακτοποιήσεις βαρύνουν τον πωλητή) και έκδοση ΤΑΠ μετά από εξουσιοδότηση σας.

Που αγοράζουν σήμερα οι ξένοι επενδύτες / αγοραστές;

Γιατί να μας επιλέξετε;

01.

Έχουμε πάθος με τους πελάτες μας

βρίσκονται στον πυρήνα των αποφάσεων μας, όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις μας.

02.

Είμαστε ακέραιοι

και αξιόπιστοι σε ό,τι κάνουμε, δίχως κανένα συμβιβασμό.

03.

Είμαστε καινοτόμοι

επιδιώκουμε την εξέλιξη και αγκαλιάζουμε οτιδήποτε αφορά το digital business.

Αίτημα συνεργασίας

Καταχωρήστε τα στοιχεία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας


 

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Youtube

 

Δίπλα σας μέχρι την υπογραφή συμβολαίου

Ο ρόλος μας ως μεσιτική εταιρία ακίνητων δεν περιορίζεται απλά στην εύρεση αγοραστή. Η επιτυχημένη διαπραγμάτευση, η υπογραφή συμβολαίου είναι ο τελικός στόχος. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που συμφωνίες έχουν αθετηθεί λίγο πριν την υπογραφή συμβολαίου από λάθους χειρισμούς και παραλήψεις.. Ο σύμβουλος ακινήτων – διαμεσολαβητής χρειάζεται πολύ περισσότερο όταν υπάρχει αβεβαιότητα. Αυτός είναι σε θέση να διαχειρίζεται τις ανησυχίες των δύο πλευρών και να γίνει ο καταλύτης ενός deal.  Ωστόσο ακόμη και σήμερα, ορισμένοι από τους πωλητές έχοντας ελλειπή πληροφόρηση, υιοθετούν αντιλήψεις οι οποίες δυσχεραίνουν το έργο τους στην προσπάθεια πώλησης ενός ακινήτου.

Στο Μεσιτικό Γραφείο CityValue Real Estate αναλαμβάνουμε με επιτυχία την προώθηση του ακινήτου σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό και να εξετάσουμε το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας.

Είμαστε η ιδανική επιλογή για την πώληση του ακινήτου σας

Δίκτυο επαφών

Υψηλή προβολή

Είμαστε αξιόπιστοι

Τεχνογνωσία & εξειδίκευση

Επικοινωνιακές ικανότητες

Πετυχαίνουμε αποτελέσματα

Σκοπεύετε να πουλήσετε ακίνητο;

Στο Μεσιτικό Γραφείο CityValue Real Estate αναλαμβάνουμε με επιτυχία την πώληση του ακινήτου σας, σεβόμενοι τις κατευθυντήριες γραμμές που έχετε θέσει, και έχοντας παράλληλα συμβουλευτικό ρόλο και τεκμηριωμένη άποψη για την κτηματαγορά.

Ειδήσεις & Άρθρα

από την κτηματαγορά, την οικονομία και ότι μας προκαλεί το ενδιαφέρον

Έχεις κάποια ερώτηση ή απορία;

σχετικά με την πώληση ενός ακινήτου; Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση