Διαχείριση Ακινήτου

Στη περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης ακινήτου και ενδιαφέρεστε ν’ αναλάβουμε την προώθηση του, τότε καταχωρήστε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική αίτηση που αφορά την ανάθεση ακινήτου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί.

Αίτημα διαχείρισης ακινήτου

Καταχωρήστε τα στοιχεία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


Γιατί να μας επιλέξετε;

Το πάθος γι’ αυτό που κάνουμε, οι φρέσκες ιδέες, το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, η αντίληψη και επικοινωνιακές ικανότητες, μας βοηθούν στο να είμαστε αποτελεσματικοί.

Υψηλή
Κερδοφορία

Αναλαμβάνουμε την εκτίμηση του ακινήτου σας, επιλέγουμε τον κατάλληλο μισθωτή πετυχαίνοντας πάντα το καλύτερο δυνατό τίμημα και συντάσσουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης διασφαλίζοντας στο ακέραιο τα συμφέροντα σας.

Έλεγχος
Πληρωμών

Σε μηνιαία βάση ελέγχουμε πλήρως τις πληρωμές που αφορούν το ακίνητο σας, από την καταβολή του ενοικίου μέχρι τον έλεγχο πληρωμών ΔΕΚΟ, κοινοχρήστων, αποφεύγοντας έτσι δυσάρεστες εκπλήξεις.

Έλεγχος
Κατάστασης

Επισκεπτόμαστε το ακίνητο σας ανά τακτά διαστήματα, ελέγχοντας έτσι την κατάσταση του, σας ενημερώνουμε για πιθανές φθορές – επισκευές, ενώ συντάσσουμε πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής σε κάθε έναρξη – λήξη μίσθωσης .

Υποστήριξη
που Χρειάζεστε

Είμαστε δίπλα σας, εμπράκτως, όποτε χρειαστεί. Από την πιο μικρή επισκευή, την μερική ή ολική ανακαίνιση, έως την παράσταση σε γενικές συνελεύσεις, τη νομική υποστήριξη σε περίπτωση διαφορών και την μελέτη αξιοποίησης περιουσίας

Περιοχές που μας ενδιαφέρουν

Εκτός από τις περιοχές που αναφέρονται στην λίστα, με χαρά να συζητήσουμε οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα πρόταση αφορά ακίνητα (διαμερίσματα, κτίρια, καταστήματα, οικόπεδα) και σε άλλες περιοχές

 • Βάρκιζα

 

 • Βούλα

 

 • Γλυφάδα

 

 • Ελληνικό

 

 • Άλιμος

 

 • Παλαιό Φάληρο

 

 • Ιστορικό Κέντρο

 

 • Νέος Κόσμος

 

 • Κουκάκι

 

 • Κολωνάκι

 

 • Παγκράτι/Μετς

 

 • Χαλάνδρι

 

 • Μαρούσι

 

 • Κηφισιά

Ποιες ανάγκες έρχεται να καλύψει η υπηρεσία;

Ζείτε κάπου απομακρυσμένα ή σκοπεύετε να μετακομίσετε στο εξωτερικό, η ανάθεση της διαχείρισης ενός ακινήτου σε εμάς είναι η πιο εξασφαλισμένη επιλογή και ίσως ο μόνος τρόπος να διασφαλίσετε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά με τους ενοικιαστές σας.

Είστε ιδιοκτήτης πολλών ακινήτων, είστε πολυάσχολος ή απλά δεν επιθυμείτε να ασχολείστε με την ψυχοφθόρο και αγχώδη διαδικασία της διαχείρισης ενός ακινήτου, η υπηρεσία μας παραμένει πρακτική και εγγυημένη.

Είστε συνιδιοκτήτης ενός ακινήτου, εμείς μέσω της διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας σας, σας αποστέλλουμε ατομικές αναφορές σε τακτική βάση, συμπεριλαμβάνοντας το μερίδιο ενοικίου σας αναλογικά.

Ποιο είναι το κόστος της υπηρεσίας; Η αμοιβή ανέρχεται σε ποσοστό ίσο με 10% επί της αξίας του ενοικίου με ελάχιστο ποσό ανά ακίνητο τα 40,00€.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Γιατι να μας αναθέσετε την πώληση του ακινήτου σας;

Διαθέτουμε πλούσιο πελατολόγιο, ενημερωμένο χαρτοφυλάκιο και έχουμε ένα ισχυρό δίκτυο επαφών αποτελούμενο από αλλοδαπούς και εγχώριους ιδιώτες επενδυτές καθώς και επαγγελματίες του real estate.

Προσφορά Ανακαίνισης ακινήτων

Συμφέρει η ανακαίνιση ακινήτου πριν την πώληση;

Ανακαίνιση ακινήτου πριν την πώληση Η δαπάνη για την ανακαίνιση, πρωτίστως καθιστά το ακίνητο σας πιο φιλικό για εσάς και επιπλέον λειτουργεί υποστηρικτικά και στην διαδικασίας πώλησης.

Ποια είναι η αξία του ακινήτου σας;

Ποια είναι η αξία του ακινήτου σας;

Ποια είναι η αξία του ακινήτου σας; Η βασική γραμμή στην αγορά των ακινήτων είναι ότι υπάρχουν τρεις τιμές για κάθε ένα: αυτή που θα επιθυμούσε ο πωλητής να λάβει, αυτή που θα ήθελε ο αγοραστής να πληρώσει και αυτή που πραγματικά θα πουληθεί ένα ακίνητο.

Έχεις κάποια ερώτηση ή απορία;

σχετικά με την διαχείριση του ακινήτου σου; Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση
Αναζήτηση
Επιπλέον χαρακτηριστικά