Αίτημα συνεργασίας

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να πωλήσεις, εκμισθώσεις, αγοράσεις, ενοικιάσεις, ανακαινίσεις η εκτιμήσεις κάποιο ακίνητο, έχεις ήδη κάνει την σωστή επιλογή. Καταχώρησε τα στοιχεία σου στην φόρμα συνεργασίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Φόρμα συνεργασίας

Καταχώρησε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου.


Γιατί να μας επιλέξεις;

Το πάθος γι’ αυτό που κάνουμε, οι φρέσκες ιδέες, το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, η αντίληψη και επικοινωνιακές ικανότητες, μας βοηθούν στο να είμαστε αποτελεσματικοί.

Δίκτυο
επαφών

Διαθέτουμε πλούσιο πελατολόγιο, ενημερωμένο χαρτοφυλάκειο και έχουμε ενα ισχυρό δίκτυο επαφών με αλλοδαπούς και εγχώριους επαγγελματίες.

Υψηλή
Προβολή

Τα ακίνητα που αναλαμβάνουμε δημοσιεύονται σε περισσότερα από 100 portals του εξωτερικού και της Ελλάδας, προσελκύοντας ενδιαφερόμενους σε περισσότερες από 60 χώρες.

Είμαστε
αξιόπιστοι

Επιδεικνύουμε συνέπεια, τιμιότητα, σεβασμό στους εαυτούς μας και τους πελάτες μας, σε κάθε μας συναλλαγή. Άρτια παρουσίαση ακινήτων, ξεκάθαροι όροι συνεργασίας. Σύντομα, θα μας συστήσεις και σε κάποιον φίλο σου.

Πετυχαίνουμε
αποτελέσματα

Έχουμε εμπιστοσύνη στην δουλεία μας. Η σωστή επικοινωνία του ακινήτου σας, σε συνδυασμό με την κατάλληλη καθοδήγηση, θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ζήτηση ακινήτου για αγορά ή ενοικίαση. Μεσιτικό Γραφείο CityValue Real Estate, Κολώνάκι - Αθήνα

Αγοροπωλησία ακινήτων

Σε μια αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας, ο κάθε συμβαλλόμενος καλείται να προβεί στην συγκέντρωση συγκεκριμένων δικαιολογητικών-εγγράφων ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει επιτυχώς την διαδικασία της υπογραφής των συμβολαίων

Προσφορά Ανακαίνισης ακινήτων

Ανακαινίσεις ακινήτων

Οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες μας, αναλαμβάνουν την κατασκευή ή ανακαίνιση του δικού σας κτιρίου, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται, ώστε να καλύψουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα κατασκευής ζητηθεί.

Αγορά ακινήτου - Δικαιολογητικά και έξοδα για τον αγοραστή ακινήτου - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ

Εκτιμήσεις ακινήτων

Πιστοποιημένοι εκτιμητές παρέχουν ολοκληρωμένες εκθέσεις εκτιμήσεων ακινήτων σε όλη την Ελλάδα βασιζόμενη σε πραγματικά συγκριτικά στοιχεία της κτηματαγοράς και υπολογίζει την αγοραία αξία του ακινήτου χρησιμοποιώντας μεθοδολογίες διεθνών κανονισμών.

ONE STOP SHOP SERVICES

Στο Μεσιτικό Γραφείο CityValue Real Estate οι υπηρεσίες – One Stop Shop – που παρέχουμε καλύπτουν όλο το φάσμα της διαδικασίας. Από την εύρεση/πώληση ενός ακινήτου, έως την διαχείριση και ανακαίνιση του. Επίσης, έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τον νομικό, τεχνικό έλεγχο του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, καθώς και την σύνταξη έκθεσης εκτίμησης για λογαριασμό σας.

Σας βοηθάμε να πετύχετε τον στόχο σας

Είτε είστε σε αναζήτηση αγοράς, είτε σε αναζήτησης ενοικίασης ακινήτου, είμαστε δίπλα σας για να πετύχετε τον στόχο σας γρήγορα και με τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες.

Φιλικοί, με γνώση των νέων τεχνολογιών, προώθησαν το ακίνητο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι τελικά να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής. Τους προτείνω.
by Mr Ioannis
Πωλητής
Ευγενικοί, υποστηρικτικοί, με βοήθησαν να ολοκληρώσω την πώληση του ακινήτου μου. Συνεπείς σε ότι μου είπαν.
by Mr Nikolas
Πωλητής

 

Η Digital εποχή στο Real Estate

Είναι γεγονός ότι ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή, χαρακτηριστικό της οποίας είναι ή απομακρυσμένη και άμεση μετάδοση πληροφοριών. Εμείς ως Digital oriental Real Estate Agency αγκαλιάζουμε στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις λειτουργούμε προς όφελος των συνεργασιών μας

On Line Καταχώρηση

καλύπτει εξαιρετικά την περίπτωση ενός ιδιοκτήτη που είτε ζει κάπου απομακρυσμένα, είτε είναι ένας βασικός χρήστης ηλεκτρονικών υπολογιστών και θα ήθελε η πρώτη επαφή μαζί μας να πραγματοποιηθεί ψηφιακά. Άλλωστε, το lockdown.. λόγω πανδημίας φαντάζει τόσο πρόσφατο ακόμη.

Video Tour

Η νέα μας υπηρεσία, παρέχει την δυνατότητα της προβολή μιας περιήγησης ακινήτου μέσω βιντεοκλήσης. Οι εφαρμογές WhatsApp, FaceTime ή Viber μας επιτρέπουν να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και προβολή του ακινήτου που σας ενδιαφέρει

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση