fbpx

Ζητούνται ακίνητα προς αγορά στην Αθήνα, από πελάτες εξωτερικού και εσωτερικού.

Ζητούνται ακίνητα προς αγορά στην Αθήνα – Το Μεσιτικό Γραφείο CITYVALUE REAL ESTATE επικοινωνεί την πώληση του ακινήτου σας άμεσα, απευθυνόμενο σε ξένους και Έλληνες επενδυτές. Ακίνητα που αφού πρώτα τα εκτιμήσουμε, τα φωτογραφίσουμε – βιντεοσκοπίσουμε και καταγράψουμε λεπτομερώς όλα τα χαρακτηριστικά τους, τα προωθούμε τόσο direct σε επαφές μας, όσο και μέσω διαφήμισης στα κατάλληλα κανάλια προβολής. Παρέχεται η δυνατότητα για αγορά ακινήτων τοις μετρητοίς / bank ckeck σε περιπτώσεις που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα προκειμένου να δρομολογήσουμε μια συνάντηση σχετικά με το ακίνητο που θέλετε να πουλήσετε.

Επιδίωξη μας, η πετυχημένη και συνεργασία όλων των μερών (ιδιοκτήτες, ενδιαφερόμενοι, εμείς).  Σεβόμενοι απολύτως των χρόνο όλων (και πρώτιστα τον δικό μας), περιγράφουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες τα ακίνητα που διαθέτουμε, τα οποία και  συνήθως συνοδεύονται με οπτικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο).

Με φρέσκες ιδέες, γνώση των νέων τεχνολογιών, αντίληψη και επικοινωνιακές ικανότητες, θέλουμε να πιστεύουμε ότι αφού μας γνωρίσετε, δεν θα διστάσετε να μας συστήσετε και σε κάποιον φίλο σας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

01.

Έχουμε πάθος με τους πελάτες μας

βρίσκονται στον πυρήνα των αποφάσεων μας, όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις μας.

02.

Είμαστε ακέραιοι

και αξιόπιστοι σε ό,τι κάνουμε, δίχως κανένα συμβιβασμό.

03.

Είμαστε καινοτόμοι

επιδιώκουμε την εξέλιξη και αγκαλιάζουμε οτιδήποτε αφορά το digital business.

Αίτημα συνεργασίας

Καταχωρήστε τα στοιχεία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας


Προώθηση ακινήτου

Το CITYVALUE REAL ESTATE, αναλαμβάνει υπεύθυνα την πώληση, ενοικίαση η εκτίμηση του ακινήτου σας στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι περιοχές υψηλού ενδιαφέροντος είναι: Κολωνάκι, Νεάπολη, Λυκαβηττός, Χίλτον, Αμπελόκηποι, Κουκάκι, Μακρυγιάννη, Θησείο, Πλάκα. Επιδίωξη μας είναι να διαθέτουμε ένα ενημερωμένο χαρτοφυλάκιο με διαμερίσματα, μονοκατοικίες, εξοχικές κατοικίες, οικόπεδα, καταστήματα, γραφεία.

Τηλ επικοινωνία

Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με το πελατολόγιο που υπάρχει στην ενημερωμένη βάση δεδομένων που διαθέτει το Cityvalue Real Estate

Sms marketing

Άμεση αποστολή sms της αγγελίας ενοικίασης του ακινήτου στο υπάρχον πελατολόγιο σε όλους τους παρόχους της κινητής τηλεφωνίας

Καταχώρηση αγγελίας

Καταχώρηση της αγγελίας του ακινήτου στο www.cityvalue.gr και σε ιστοσελίδες πανελλαδικής εμβέλειας, με αποκλειστικό αντικείμενο την προώθηση ακινήτων.

Social Media

Χρησιμοποιώντας την ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα Facebook, γίνεται άμεσα ανάρτηση και γνωστοποίηση της αγγελίας του ακινήτου.

e-mail allert

Γνωστοποίηση της πώλησης ή ενοικίασης του ακινήτου με όλες τις πληροφορίες, μέσω αυτοματοποιημένης εφαρμογής.

Open House

Open House, η διοργάνωση επίδειξης ακινήτου, μια συγκεκριμένη ημέρα με διευρυμένο και συνεχόμενο ωράριο επισκέψεων.

Εμείς, ως Μεσιτική Εταιρία  έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι είμαστε οι συνεργάτες που ψάχνετε για την ανάθεση και υπόδειξη ακινήτων. Έχουμε γνώση, αντίληψη, ζήλο γι΄αυτό που κάνουμε και επιδεικνύουμε συνέπεια, τιμιότητα, σεβασμό στους εαυτούς μας και τους πελάτες μας, σε κάθε μας συναλλαγή. Με φρέσκες ιδέες, γνώση των νέων τεχνολογιών, αντίληψη και επικοινωνιακές ικανότητες, θέλουμε να πιστεύουμε ότι αφού μας γνωρίσετε, δεν θα διστάσετε να μας συστήσετε και σε κάποιον φίλο σας.

ONE STOP SHOP SERVICES

Στο Μεσιτικό Γραφείο CityValue, Real Estate οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε καλύπτουν όλο το φάσμα της διαδικασίας και περιλαμβάνουν εύρεση ακινήτων, εκτίμηση ακινήτων, διαπραγμάτευση τιμής, νομικό έλεγχο , βεβαιώσεις μηχανικού, τακτοποιήσεις, προετοιμασία συμβολαίου, νομικός έλεγχος και δικηγορική παράσταση σε συμβόλαια.

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση
Αναζήτηση
Επιπλέον χαρακτηριστικά