Property Video Tours

Επιλέξτε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και περιηγηθείτε σ΄ αυτό μέσω του κινητού σας τηλεφώνου

Γιατί να μας επιλέξετε;

Το πάθος γι’ αυτό που κάνουμε, οι φρέσκες ιδέες, το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, η αντίληψη και επικοινωνιακές ικανότητες, μας βοηθούν στο να είμαστε αποτελεσματικοί.

Δίκτυο
επαφών

Έχουμε ήδη αιτήματα ανάθεσης για πώληση / εκμίσθωση ακινήτων, ενώ πολλά από τα ακίνητα που πλαισιώνουν το χαρτοφυλάκιο μας, είναι κατ΄αποκλειστικότητα

Ρεαλιστική
Παρουσίαση

Περιγράφουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες τα ακίνητα που διαθέτουμε και συνοδεύουμε την παρουσίαση με πλούσιο οπτικό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο)

Είμαστε
αξιόπιστοι

Επιδεικνύουμε συνέπεια, τιμιότητα, σεβασμό στους εαυτούς μας και τους πελάτες μας, σε κάθε μας συναλλαγή. Σύντομα, θα μας συστήσετε και σε κάποιον φίλο σας

Πετυχαίνουμε
αποτελέσματα

Έχουμε εμπιστοσύνη στις δεξιότητες μας. Η σωστή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, σε συνδυασμό με την κατάλληλη στρατηγική, θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Property Video Tours

01.

Η ασφάλεια σας Προτεραιότητα μας

Η νέα μας υπηρεσία, παρέχει την δυνατότητα της προβολή μιας περιήγησης ακινήτου μέσω βιντεοκλήσης. Οι εφαρμογές WhatsApp, FaceTime ή Viber μας επιτρέπουν να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και προβολή του ακινήτου που σας ενδιαφέρει

02.

Κλείστε εύκολα ραντεβού

Κλείστε το ραντεβού σας με τους ιδιοκτήτες ή τους συνεργάτες τους CityValue online ή μέσω τηλεφώνου.

03.

Επιλέξτε ημέρα & ώρα

Επιλέξτε την προτιμώμενη ώρα και ημερομηνία για την προβολή βίντεο.

Αίτημα Video tour

Καταχωρήστε τα στοιχεία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


Συχνές ερωτήσεις

Προσαρμοζόμενοι στα δεδομένα της τρέχουσας συγκυρίας, λόγω της πανδημία του νέου κορονοϊού Covid-19 και με γνώμονα την ασφάλεια συνεργατών και πελατών σχεδιάσαμε αυτή την νέα υπηρεσία – Property Video Tour. Στο CityValue Real Estate  στεκόμαστε δίπλα σας και  επικεντρωνόμαστε στην καλύτερη δυνατή υποστήριξη των πελατών μας.

Εκφράστε το ενδιαφέρον σας μέσω της πλατφόρμας μας ή καλέστε ένα Video Tour  ραντεβού. Επιλέξτε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και περιηγηθείτε σ΄ αυτό μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Η υπηρεσία Property Video Tour συνδυάζεται  – υποστηρίζει την μεσιτική υπηρεσία για την αγορά / εκμίσθωση κάποιου ακινήτου.

Χρεώνεστε με το ποσό των 100 ευρώ, για έως τέσσερις (4) Video Tour περιηγήσεις.

 

Σημείωση: Στην περίπτωση, που ολοκληρώσουμε κάποια συμφωνία (εντός 6 μηνών), το συγκεκριμένο πόσο αφαιρείται από το υπόλοιπο της μεσιτικής αμοιβή που έχουμε να λαμβάνουμε.

Μέσω της πλατφόρμας μας, σας παρέχουμε την δυνατότητα να κλείσετε το ραντεβού για το ακίνητου που σας ενδιαφέρει. Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα με τα απαιτούμενα πεδία, κάποιος ένας συνεργάτης από την ομάδα τους CityValue θ’ επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον σας και να συζητήσει τις λεπτομέρειες της διαδικτυακής περιήγησης.

 

Η Digital εποχή στο Real Estate

Είναι γεγονός ότι ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή, χαρακτηριστικό της οποίας είναι ή απομακρυσμένη και άμεση μετάδοση πληροφοριών. Εμείς ως Digital oriental Real Estate Agency αγκαλιάζουμε στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις λειτουργούμε προς όφελος των συνεργασιών μας

On Line Καταχώρηση

καλύπτει εξαιρετικά την περίπτωση ενός ιδιοκτήτη που είτε ζει κάπου απομακρυσμένα, είτε είναι ένας βασικός χρήστης ηλεκτρονικών υπολογιστών και θα ήθελε η πρώτη επαφή μαζί μας να πραγματοποιηθεί ψηφιακά. Άλλωστε, το lockdown.. λόγω πανδημίας φαντάζει τόσο πρόσφατο ακόμη.

Video Tour

Η νέα μας υπηρεσία, παρέχει την δυνατότητα της προβολή μιας περιήγησης ακινήτου μέσω βιντεοκλήσης. Οι εφαρμογές WhatsApp, FaceTime ή Viber μας επιτρέπουν να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και προβολή του ακινήτου που σας ενδιαφέρει

Σας βοηθάμε να πετύχετε τον στόχο σας

Είτε είστε σε αναζήτηση αγοράς, είτε σε αναζήτησης ενοικίασης ακινήτου, είμαστε δίπλα σας για να πετύχετε τον στόχο σας γρήγορα και με τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες.

Φιλικοί, με γνώση των νέων τεχνολογιών, προώθησαν το ακίνητο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι τελικά να βρεθεί ο κατάλληλος αγοραστής. Τους προτείνω.
by Mr Ioannis
Πωλητής
Ευγενικοί, υποστηρικτικοί, με βοήθησαν να ολοκληρώσω την πώληση του ακινήτου μου. Συνεπείς σε ότι μου είπαν.
by Mr Nikolas
Πωλητής

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση