fbpx

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ.

  • 630.000€
Σκόπελος, Σκοπέλος
Διαθέσιμο Επενδυτικό
ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ.
Σκόπελος, Σκοπέλος
  • 630.000€

Περιγραφή ακινήτου

Σκόπελος – Λουτράκι πωλείται αμφιθεατρικό ,παραθαλάσσιο οικόπεδο, επιφάνειας 732τμ. (με συντελεστή 0,8 έχει υψομετρική διαφορά) είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με παροχή ΔΕΗ και νερό. Έχει εξαιρετικό πλεονέκτημα τη μοναδική θέση του , καθώς βρίσκεται μπροστά στη μαρίνα του Λουτρακίου της Γλώσσας Σκοπέλου η οποία φιλοξενεί ιστιοφόρα ,πολυτελή σκάφη και έχει θέα το λιμάνι ,την Σκιάθο και Εύβοια. Κατάλληλο για κατασκευή βίλας/μονοκατοικίας η για Small Luxury Boutique Hotel. Το όμορφο επίνειο Λουτράκι είναι το δεύτερο λιμάνι βορειοδυτική ακτή του νησιού τ οποίο συνδέεται ακτοπλοϊκά μέσω δρομολογίων ναυτιλιακών εταιρειών με τη Σκιάθο , το Βόλο , την Αλόννησο , τη χώρα της Σκοπέλου και των Αγιά Κωνσταντίνο και απέχει 25 χλμ. από τη Χώρα. Η Σκόπελος είναι ένα νησί των Σποράδων με εντυπωσιακή βλάστηση και παραδεισένιες παραλίες. Δημοφιλής προορισμός για ποιοτικές διακοπές, είναι διάσημη και από τα γυρίσματα του μιούζικαλ Mamma Mia και γεμάτη με πυκνά δάση που καλύπτουν σχεδόν το 80% της έκτασής της, θεωρείται το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου.

Κωδικός ακινήτου (68296). Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://cityvalue.gr. Ζητήστε επίσκεψη, μέσω του ακόλουθου συνδέσμου δημοσίευσης https://cityvalue.gr/property/68296-2 .

Στο CityValue Real Estate οι υπηρεσίες – One Stop Shop – που παρέχουμε καλύπτουν όλο το φάσμα της διαδικασίας. Από την εύρεση/πώληση ενός ακινήτου, έως την διαχείριση και ανακαίνιση του. Επίσης, έμπειροι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν τον νομικό, τεχνικό έλεγχο του ακινήτου που σας ενδιαφέρει, καθώς και την σύνταξη έκθεσης εκτίμησης για λογαριασμό σας.


Πληροφορίες

  • Κωδ. Ακινήτου: 68296
  • Τιμή: 630.000€
  • Επιφάνεια Οικοπέδου: 732 m²
  • Πρόσβαση από: Άσφαλτο
  • Ζώνη: Οικιστική ζώνη

Χαρακτηριστικά

  • Τοποθεσία Σκοπέλος
  • Τ.Κ. 37004

Χρειάζεσαι βοήθεια από ειδικούς;

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες για νομικό, τεχνικό έλεγχο, εργασίες ανακαινίσεων και εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου που σας ενδιαφέρει

Ενδιαφέρομαι
Διαθεσιμότητα κατόπιν επικοινωνίας. Η παρούσα δημοσίευση βασίζεται σε πληροφορίες, τις οποίες θεωρούμε αξιόπιστες, ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν παρασχεθεί από τρίτα μέρη, δεν δεσμευόμαστε ότι είναι ακριβείς ή πλήρεις. Η παρούσα δημοσίευση ενδέχεται να υπόκειται σε λάθη, παραλείψεις και σε μεταβολή της τιμής ή απόσυρση δίχως προειδοποίηση. Οι φόροι, τα συμβολαιογραφικά έξοδα και τα τέλη μεταγραφής βαρύνουν τον αγοραστή. Η μεσιτική προμήθεια θα πρέπει να εξοφληθεί από τον πωλητή ή και τον αγοραστή ανάλογα με τις μεσιτικές εντολές που είναι σε ισχύ. © Μεσιτικό Γραφείο CityValue Real Estate

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση
CityValue Real Estate
  • CityValue Real Estate