fbpx

ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ

Οι Kινέζοι αγοραστές ακινήτων είναι αυτοί που αναζωογονούν τον πολύπαθο τομέα του real estate στην Ελλάδα. Είναι εκατοντάδες εκείνοι που αγόρασαν τα τελευταία χρόνια διαμερίσματα στην Αττική. Ο λόγος είναι ένας: η πολυπόθητη Χρυσή Βίζα που τους εξασφαλίζει την άδεια διαμονής στην Ελλάδα.

Η μέση τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο στην Ελλάδα είναι κατά πολύ φθηνότερη σε σύγκριση με την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γερμανία καθώς και τρεις φορές φθηνότερη από ότι στην Ιταλία και την Αυστρία.

 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ;

Συνήθως είναι πλούσια ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν τον καθαρό ουρανό της Ελλάδας και να ξεφύγουν από το νέφος του Πεκίνου και της Σανγκάης, κατεξοχήν βιομηχανικών πόλεων. Μπορεί να μην κατοικούν όλο το χρόνο στο διαμέρισμα, ωστόσο το εκμεταλλεύονται για το διάστημα που λείπουν στην Κίνα, μέσω της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Airbnb.

 

Σε άλλες περιπτώσεις είναι εύποροι Κινέζοι που για θέμα γοήτρου θέλουν να έχουν ένα σπίτι σε Ευρωπαϊκή χώρα, ακριβώς όπως για τους Έλληνες είναι το να έχουν σπίτι στη Μύκονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί Κινέζοι καλλιτέχνες –κυρίως εικαστικοί – είναι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Αττική. Την προτιμούν για το συνδυασμό κουλτούρας και ζωής που διαθέτει.

 

Μια κατηγορία ακόμα είναι οι οικογενειάρχες, που δε θέλουν να ακολουθήσουν τα παιδιά τους το εκπαιδευτικό σύστημα της Κίνας. Επιλέγουν να φοιτήσουν κατευθείαν σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή της Ευρώπης. Επιστρέφουν στη χώρα τους για τις δουλειές τους και αφήνουν εδώ την οικογένεια τους. Στην προτίμησή τους είναι οι περιοχές του Αλίμου και της Γλυφάδας. Η άριστη γεωφυσική θέση της Ελλάδας τους προσφέρει την άμεση επαφή με την υπόλοιπη Ευρώπη.

 

Γιατί να μας επιλέξετε;

01.

Έχουμε πάθος με τους πελάτες μας

βρίσκονται στον πυρήνα των αποφάσεων μας, όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις μας.

02.

Είμαστε ακέραιοι

και αξιόπιστοι σε ό,τι κάνουμε, δίχως κανένα συμβιβασμό.

03.

Είμαστε καινοτόμοι

επιδιώκουμε την εξέλιξη και αγκαλιάζουμε οτιδήποτε αφορά το digital business.

Αίτημα συνεργασίας

Καταχωρήστε τα στοιχεία σας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας


 

Ακολουθήστε το κανάλι μας στο Youtube

 

ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ;

Είναι προσεκτικοί πελάτες όσον αφορά στο ενδιαφέρον τους για τα ακίνητα. Έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις και κάνουν μελετημένες επιλογές.

Αγοράζουν από μικρά διαμερίσματα των 30 τετραγωνικών, έως μεγάλα διαμερίσματα με 2 ή 3 υπνοδωμάτια. Προτιμούν να υπάρχει ασανσέρ, όταν πρόκειται για διαμερίσματα σε όροφο . Στην πλειονότητά τους αναζητούν μικρές κατοικίες στο ιστορικό κέντρο, κύριο χαρακτηριστικό ότι είναι κοντά στην Ακρόπολη. 

Εναλλακτικά αγοράζουν μεγάλες πολυτελείς κατοικίες στα νότια προάστια. Τους εντυπωσιάζουν οι μεζονέτες των βορείων προαστίων καθώς και τα ακίνητα στον Πειραιά. Προτιμούν τις οργανωμένες περιοχές που έχουν πρόσβαση στους σταθμούς του μετρό και το αεροδρόμιο.

Ενδιαφέρονται επίσης για ολόκληρα κτίρια τα οποία ανακαινίζουν εξαρχής , με σκοπό την εκμετάλλευσή τους. Η τουριστική αναβάθμιση της χώρας μας τροφοδοτεί την αύξηση της ζήτησης για νέα καταλύματα. Ο αριθμός των Κινέζων επισκεπτών έχει αυξηθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια και η πρόβλεψη είναι ότι θα συνεχίζεται με ανοδικούς ρυθμούς για αρκετά ακόμα χρόνια.

👉 Διαθέτεις ακίνητο προς πώληση; Διαθέτουμε αγοραστές

Είμαστε η ιδανική επιλογή για την πώληση του ακινήτου σας

Δίκτυο επαφών

Υψηλή προβολή

Είμαστε αξιόπιστοι

Τεχνογνωσία & εξειδίκευση

Επικοινωνιακές ικανότητες

Πετυχαίνουμε αποτελέσματα

Έχετε ακίνητο προς πώληση;

Στο Μεσιτικό Γραφείο CityValue Real Estate αναλαμβάνουμε με επιτυχία την προώθηση του ακινήτου σας, σεβόμενοι τις κατευθυντήριες γραμμές που έχετε θέσει, και έχοντας παράλληλα συμβουλευτικό ρόλο και τεκμηριωμένη άποψη για την κτηματαγορά.

Ειδήσεις & Άρθρα

από την κτηματαγορά, την οικονομία και ότι μας προκαλεί το ενδιαφέρον

Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση